Gradonačelnik Vrbovskog podržao Koljanina i koaliciju Liste za Rijeku, Kvarnerske i SU za PGŽ

Nezavisni kandidat za župana PGŽ Marinko Koljanin i koalicijska lista za županijsku skupštinu Liste za Rijeku, Kvarnerske inicijative i Stranke umirovljenika, imati će podršku i gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića i njegove kandidacijske liste.
Kako je rečeno na današnjem prvomajskom druženja u Kamačniku, posljednjih dvadesetak godina toliko je riječi izgovoreno o Gorskom kotaru i naporima na njegovom oporavku, a danas se može konstatirati da nije puno napravljeno te da je broj stanovnika ovog dijela županije svakim danom sve manji.
– Gorskom kotaru trebaju veće investicije, uključujući tu i one vezane za nove tehnologije, koje bi ne samo zadržale ljude nego dovele i nove. Treba nam novo naseljavanje Gorskog kotara, mladim, stručnim i ambicioznim ljudima koji ne bježe od izazova. No, treba se imati od čega živjeti. U ovom projektu, uz državu i jedinice lokalne samouprave u Gorskom kotaru, ključnu ulogu treba imati Županija i njena razvojna agencija, a Koljanin, Lista za Rijeku, Kvarnerska inicijativa te kandidati Mufićeve liste na koalicijskoj listi zastupati će interese Gorskog kotara i u županijskoj skupštini”, zaključeno je na sastanku.


Posted

in

by

Tags: